Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg. Optiker till Synsam Recycling Outlet Uddevalla Torp 50-100%

Leg. Optiker till Synsam Recycling Outlet Uddevalla Torp 50-100%

Synsam Group Sverige · Uddevalla · Ansök senast 10 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du som optiker arbeta med något som främjar en mer hållbar framtid?

Är du en dedikerad Leg. Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?

Synsam Recycling Outlet är ett unikt koncept med fokus på miljö och hållbarhet, där vi erbjuder ett sortiment med bågar skapade av återvunnen plast, second hand och outletkollektioner. Framgången är ett faktum och vi fortsätter nu växa i hela Norden.

Läs mer om vårt framgångsrika och nytänkande koncept här:https://www.synsam.se/outlet

Om rollen Hos Synsam Recycling Outlet är Leg. Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. I butiken jobbar du i ett kunnigt team tillsammans med butikschef och säljare som engagerat erbjuder våra kunder de bästa lösningarna för att se bra, och se bra ut! Huvuduppgiften i din roll som Leg. Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Vi strävar efter att vara det mest hållbara och innovativa företaget i branschen och har höga ambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, sport och myopikontroll.

Du erbjuds

 • En chans att vara med på vår snabba tillväxtresa, där du kommer få vara med och göra skillnad och utmana branschen
 • Klimatet inom Synsam Recycling Outlet präglas av engagemang, driv och positivitet och du kommer arbeta i team tillsammans med andra motiverade kollegor
 • Du har stora chanser till vidare karriär inom företaget
 • Du får själv skräddarsy ditt egna schema- välj när du önskar jobba! Tjänsten kan anpassas till hel eller deltid, beroende på vad som passar dig bäst!

  Vill du jobba med oss?Vår kedja expanderar nu i hela Norden och vi söker nu dig som vill vara med på resan! Är du en Legitimerad Optiker som värdesätter kundmötet, är lyhörd för kundens behov och har ett stort fokus på kvalitet? Vill arbeta i ett företag med fokus på hållbarhet där du har möjlighet att göra skillnad genom att erbjuda produkter som skapats av cirkulära flöden? Kul, då vill vi träffa dig!

  Vi hanterar ansökningar på löpande basis och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan anpassas till hel eller deltid beroende på vad som passar dig som sökande bäst.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Synsam Group Sverige

  Placering

  Uddevalla

  Kontaktperson

  Synsam Group Sweden AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons