Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg. Arbetsterapeut till Active Rehab Kinna

Active City Göteborg AB · Mark · Ansök senast 12 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi på Active har en lång och gedigen erfarenhet inom träning, förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens, stort engagemang och god kvalité.

Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Vi arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med våra patienter för att nå bästa möjliga resultat.

Active söker nu en Leg Arbetsterapeut till vårt team i Kinna.

Active finns idag i Landvetter, Göteborg, Kinna och Kungälv. Är du vår nya medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med oss? Har du kanske ett extra intresse för händer, psykisk hälsa och primärvård?

Vi har kollektivavtal och erbjuder bra villkor.

Om dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av självständigt mottagningsarbete. Erfarenhet att arbeta med psykisk hälsa, handrehabilitering och tillverkning av handortoser.

Som person är du positiv, empatisk, framåtsträvande och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår sedvanlig primärvårdsarbete som att arbeta med undersökning, rådgivning och rehabilitering. Arbetet innefattar förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Du kommer ha möjlighet att leda grupper som Artrosskola, Sömnskola och Stresskola. Arbetet sker både i team och individuellt på rehab enheten eller via hembesök.

Det är viktigt för oss att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Active City Göteborg AB

Placering

Mark

Kontaktperson

Active City Göteborg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons