Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilsstation söker en sommarjobbare till vårt kundcenter!

Lastbilsstation söker en sommarjobbare till vårt kundcenter!

SKELLEFTEÅ LASTBILSSTATION AKTIEBOLAG · Skellefteå · Ansök senast 5 juli (47 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "Sommarjobb Kundcenter" i din ansökan

Motiveras du av att arbeta på ett expansivt företag med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt!

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kundservicemedarbetare på kundcenter är du en nyckelspelare i vår verksamhet och företagets ansikte utåt. Du sätter kunden i centrum och brinner för att överträffa deras förväntningar genom att leverera service i absoluta toppklass. Arbetet sker till största del i vårt ärendesystem samt affärssystem och du kommer att ha kontakt med våra kunder via mejl och över telefon. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa våra kunder med specifika leveranser samt besvara mer generella frågor. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Skellefteå och arbetet är förlagt till vardagar och dagtid. Du blir en del av ett arbetslag på åtta personer som alltid stöttar varandra och drivs av att ständigt utveckla och förbättra sitt arbete.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av kundservice och arbete i affärssystem är meriterande men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas är det viktigt att du motiveras av att ge service i världsklass. Datorvana och god kommunikativ förmåga är ett krav liksom goda språkkunskaper i svenska och engelska. Din förmåga att bemöta våra kunder på ett professionellt och positivt sätt är avgörande för att du ska nå framgång i denna roll.

Vi söker dig som har god administrativ förmåga, hög arbetsmoral, är självgående, stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person är du också flexibel, noggrann, utåtriktad och lösningsorienterad. Det är även viktigt att du är prestigelös och har ett strukturerat arbetssätt där du kan hantera att arbeta med flera ärenden parallellt med varandra.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar tjänstemannaavtalet.

Välkommen att söka tjänsten som administratör till vår kundcenter i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Sommarjobb Kundcenter".

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKELLEFTEÅ LASTBILSSTATION AKTIEBOLAG

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Skellefteå Lastbilsstation AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "Sommarjobb Kundcenter" i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons