Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare med inriktning mot fritidshem 75-100% Blattnicksele

Lärare med inriktning mot fritidshem 75-100% Blattnicksele

Sorsele kommun · Sorsele · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2024/213-023 i din ansökan

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Vi söker nu under förutsättning att erforderliga beslut fattas en/två lärare mot fritidshem 75-100% till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på fritidshemmet Trollgrottan i Blattnicksele.

Arbetsuppgifter/ kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem.

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. Tjänsten innefattar även att vara resurs på skolan i Blattnicksele.

Som lärare mot fritidshem har du förståelse för att eleven utvecklar och lär under hela dagen, och utmanar lärandet hos varje elev utifrån ålder, mognad, behov och intressen. Du tar ansvar för att fritidshemmet förebygger fysisk ohälsa hos eleverna genom skapande, rörelse, lek, rekreation och vila, och tillsammans med elever, vårdnadshavare, kollegor och rektorer arbetar du för att möta varje elev i sin utveckling.

I ditt pedagogiska ledarskap har du förmåga att strukturera ditt arbete, är lyhörd för elevers kunskapsutveckling och behov av stöd, samt ser vikten av att arbeta kollegialt för gemensamma mål och visioner i fritidshemmets och skolans utvecklings- och förbättringsarbete. Du prövar och omprövar metoder, reflekterar över ditt uppdrag utifrån vetenskaplig grund och förståelse för beprövad erfarenhet, samt har ett inkluderande arbetssätt för att möta alla elever och ge lika förutsättningar för kunskap och lärande. Ditt förhållningssätt är att möta, stödja och utmana eleverna i deras utveckling, och du arbetar med en inkluderande elevsyn. Du arbetar med elevinflytande som en grund i planering av verksamheten. Kunskaper i samiska och TAKK är meriterande.

Varaktighet/arbetstid:

Heltid. Tills vidare

Tillträde 240614 eller tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se

Märk din ansökan med: Dnr 2024/213-023

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Kommunstyrelsen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sorsele kommun

Placering

Sorsele

Kontaktperson

Sorsele kommun

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2024/213-023 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons