Kundtjänstmedarbetare över sommaren till terminal i Rosersberg

Kundtjänstmedarbetare över sommaren till terminal i Rosersberg

Tranpenad · Sigtuna · Ansök senast 25 sep. (66 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga kundtjänstmedarbetare till terminal iRosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad efter kundtjänstmedarbetare över sommaren till mottagningen hos vår kundi Rosersberg, norr om Stockholm. Som kundtjänstmedarbetare svarar du på samtal och mail angående frågor gällande paket.

Arbetsuppgifter:
  • Service via telefon och mail gällande paket.
Om dig som söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål.Vidare utför du ditt arbete strukturerat,med noggrannhet och engagemang.Du ska kunna arbeta i ett högt tempo och du är givetvis mycket punktlig.

Krav:
  • Arbete inom service minst 1 år
  • Datorvana
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst
Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Ort: Rosersberg

Arbetstider: Måndag-fredag kl. 08:00-17:00, alternativt 09:54-18:30.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Start: Omgående

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tranpenad

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Tranpenad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons