Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundsupport inom industri

TopWork Sverige AB · Gnosjö · Ansök senast 7 juni (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

TopWork söker nu en kundsupportmedarbetare till kund inom industri i Gnosjö!

Vår kund befinner sig i en spännande utvecklingsfas med nya kunder och affärer. För att möta detta behöver de utöka organisationen med en kundsupportmedarbetare.
 

Till vår kunds verksamhet i Gnosjö, söker vi nu en kundfokuserad person som trivs i en tjänst med högt tempo och en bredd av arbetsuppgifter. Du erbjuds en tjänst i ett företag med korta beslutsvägar där du blir en viktig länk mellan kunder, leverantörer och produktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är flödesansvar för ”dina” kunder innefattande orderregistrering, planering, inköp samt kundkontakt. Du kommer även hantera kundsupport och  eventuella avvikelser.


Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med kompetens och erfarenhet inom kundsupport, logistik, och planering. Inköp är meriterande. Några års erfarenheter från liknande tjänst och från tillverkande företag är en bra grund för att lyckas. Goda IT-kunskaper är viktigt, liksom vana från arbete i affärssystem, gärna Pyramid.

Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Då du blir en nyckelperson i företaget ställer tjänsten krav på att du är en bra kommunikatör med hög samarbetsförmåga där du ur ett helhetsperspektiv hanterar verksamhetens olika intressen. Ditt arbetssätt bör kännetecknas av kommunikation, service och kundfokus. Vidare är du duktig på att skapa relationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget inleds med en anställning genom Topwork. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Alma Berisha.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TopWork Sverige AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

TopWork Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons