Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare till Ziklo Bank

Amendo · Göteborg · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ArbetsbeskrivningZiklo Bank (tidigare Volvofinans Bank) är ett techbolag med banklicens vars verksamhet präglas av mobilitet och hållbarhet. De har en historia av att hjälpa miljontals svenskar samt företag att uppnå friheten att röra sig. De erbjuder ett brett utbud av finansierings- och betaltjänster tillsammans med sina samarbetspartners. För Ziklos räkning söker vi nu engagerade kundservicemedarbetare med erfarenhet av service samt försäljning som brinner för att uppnå en hög kundnöjdhet. Kanske är du nyexaminerad och söker dig mot bankvärlden, eller har erfarenhet av kundservice och letar efter din nästa utmaning?Du kommer att ingå i ett team av dedikerade och kunniga kollegor som gemensamt strävar mot att uppnå goda resultat. Tjänsten inleds med en introduktion för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att uppnå framgång inom din roll. Vi söker dig som är ansvarstagande, ödmjuk, och noggrann. Likaså är det viktigt att du är en lagspelare som är engagerad i ditt arbete.Arbetstiderna är förlagda dagtid, vardagar. Tillträde för tjänsten är 10:e juni 2024.Arbetsuppgifter- Vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal över telefon med företagets kunder, partners och återförsäljare- Administrativa uppgifter gällande kundärenden- Hantera allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker- Skapa ett mervärde för kunderna genom att erbjuda tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som:- Har en avslutad gymnasial utbildning- Har obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift- Har goda kunskaper inom MS Officepaketet- Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad rollDet är meriterande om:- Du har erfarenhet inom försäljning- Du har erfarenheter av att jobba med service kopplat till finansiella produkter och tjänster- Du har en avslutad eftergymnasial utbildning kopplad till ekonomiOm ZikloVi är hela Sveriges mobilitetsbank som accelererar omställningen till smartare resor och transporter. Våra innovativa bank- och betaltjänster gör övergången till framtidens mobilitet så snabb och enkel som möjligt. Genom att styra våra erbjudanden i rätt riktning hjälper vi våra kunder att växla över till renare fordon och nya transportsätt.

Vår roll är att göra det möjligt för fler att köra eldrivna bilar och lastbilar, men också att erbjuda fler alternativ som bilpooler, kollektivtrafik och mixad mobilitet för kortare resor.

För att lyckas är vi experter på flera fordonstyper och transportalternativ. Vi samarbetar med flertalet varumärken som på olika sätt kan bidra till en snabbare omställning. Vi gör det under namnet Ziklo, som symboliserar och förtydligar vårt fokus på hållbara mobilitetslösningar. Men även genom starka varumärken som Volvofinans och CarPay, för att i förlängningen kunna bidra så mycket som vi kan till ett mer hållbart samhälle.

Vill du bli en del av vårt dynamiska team? Vi letar ständigt efter passionerade och engagerade individer som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontaktI denna rekrytering samarbetar Ziklo Bank med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment and Business Manager Lina Johansson på lina.johansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Amendo

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons