Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

ELFA Assistans i Sverige AB · Solna · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens KPA2024 i din ansökan

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande och vår vision är att företaget ska betraktas som ett kompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.

Vi söker nu en engagerad och lösningsfokuserad person som vill arbeta som kundansvarig hos oss.

I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för att koordinera ett antal assistansuppdrag, där varje uppdrag omfattar brukaren och dennes assistenter. Du kommer jobba i nära samarbete med brukarna och dina uppgifter kommer bland annat bestå av rekrytering, utformning av insatsen, arbetsledning på distans och arbetsmiljöarbete.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare och att du är bekant med LSS, den lagstiftning som ligger till grund för vårt verksamhetsområde. Vidare är vi i behov av dig som kan tala arabiska och behärska svenska i tal och skrift. I ditt arbete kommer du möta många människor och det är därför viktigt att du är bra på att skapa och vårda relationer, att du kan uttrycka dig tydligt och respektfullt samt att du är mån om att vara professionell i alla lägen.

I gengäld kan vi erbjuda dig en arbetsplats med trevliga kollegor och ett arbete med möjlighet till utveckling i rollen som kundansvarig.

Eftersom vi har brukare på flera orter i landet kommer arbetet att innebära en del resor. B-körkort är ett krav och tjänstebil finns att tillgå. Tjänsten är på 100%, din arbetstid kommer i grunden vara måndag-fredag mellan 8-17 med möjlighet till flextid samt arbete på distans, avvikande tiden kan förekomma vid resor, möten och aktiviteter.

Om du blir en av de som kallas till intervju önskar vi att du kan uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Det beställer du enkelt genom länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tillträde: snarast/enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELFA Assistans i Sverige AB

Placering

Solna

Kontaktperson

ELFA Assistans i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens KPA2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons