Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorschef till Klara Consultings Jämtlandskontor!

Kontorschef till Klara Consultings Jämtlandskontor!

Klara Consulting · Östersund · Ansök senast 16 okt. (154 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om bolaget och tjänsten

Klara Consulting är en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster med en stark, unik position på marknaden. Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med ca 400 medarbetare och vi växer för varje dag som går. Nu söker vi en Kontorschef för verksamheten i Östersund, Åre &Hammarstrand, som vill fortsätta tillväxtresan med oss! Här får du en framträdande nyckelroll i en positiv föränderlig tid!

Klara Consultings verksamhet i Jämtland började sin resai Östersund för 9 år sedan. De har med åren fortsatt växa för fullt och idag bedriver de verksamheten ibåde Östersund, Åre och det nyligen tillkomna - Hammarstrand!Tillsammans erbjuder de tjänster inom både redovisning och lön och består av 30 härliga medarbetare.Härvälkomnas du till ett härligt gängdär stämningen präglas av teamkänsla och en fantastisk gemenskap. Du kommer här bland annat att få ta del av festligheter, dagliga friskvårdsaktiviteter och roliga team-aktiviteter, både på kontorsnivå och på koncernnivå.

Nu finns alltså det unika tillfället att ta över stafettpinnen som Kontorschef, detta efter att nuvarande Kontorschef antagit nya utmaningar i koncernen.Denna roll är för dig som vill ha ditt fokus på det strategiska arbetet med kärnan i att drivaaffären framåt!Här finns möjligheten att utnyttja din fulla potential i en roll med entreprenöriell prägel!

Du erbjuds:

  • En bred roll med stor frihet under ansvar
  • En stabil men samtidigt växande arbetsplats som satsar på dig och din kompetensutveckling
  • Goda förmåner, trevliga gemensamma aktiviteter och sprillans nytt kontor i centrala Östersund
  • En bra balans mellan arbete och fritid samt uppmaning till friskvårdsaktiviteter och en sund livsstil

Arbetsuppgifter

I din roll som Kontorschef kommer du att spela en nyckelroll och ingå i ledningsgruppen förÖstersund, Åre &Hammarstrand. I rollen kommer du att vara spindeln i nätet och ta dig an personalansvar för 3 gruppchefer samtidigt som du kommer driva bolaget framåt med affärsmässighet och kundrelationer. Genom att aktivt söka och säkra nya affärsmöjligheter och locka till dignya spännande kunduppdrag -blir du den kraft som driver företagets tillväxt och framgång! Här erbjuds du frihet under ansvar, där du har fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Du förväntas ta egna initiativ och fånga upp personalens behov och bygga upp teamet så att alla trivs på arbetsplatsen!I rollen ingår också att, vid behov, stötta medarbetarna i det operativa arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar följande:

  • Resultatansvar inklusive budget, prognos, analys och rapportering.
  • Leda och driva det affärsmässiga arbetet. Dels genom att aktivt arbeta med att få in nya kunduppdrag samtgenom nära samarbete med säljfunktionen i Klara Consulting-koncernen
  • Stötta medarbetarna i kundrelationer och uppmuntra teamet till ökad kundrelationsaktivitet
  • Ansvara för och driva ett aktivt marknadsarbete; både lokalt och regionalt!
  • Ha personalansvar för gruppchefer som innefattar utvecklingssamtal, lönesamtal, planeringsfrågor etc samt stötta gruppcheferna i deras personalansvar
  • Ansvara för att en god arbetsmiljö, trivsel och produktiv företagskultur genomsyrar medarbetarnas vardag
  • Resursplanering kring kundstock
  • Vid behov stötta medarbetarna i det operativa arbetet samt vara med i uppstart av nya uppdrag

Vem är du?

För att trivas i rollen är du en driven, affärsmässig och resultatorienterad ledare samtidigt som du är en people person som med varm hand leder medarbetare till både prestation och trivsel. Du besitter en kommunikativ förmåga och du ser laget före jaget. Du är ansvarsfull, strukturerad och prioriterar kvalitet i ditt arbete samtidigt som du levererar enligt satt tidsplan. Du ska känna dig trygg med att ta personalansvar och säkerställa att företagets värderingar efterlevs.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att ha arbetat med att leda personal. (Personalansvar eller arbetsledning)
  • Har ett affärsmässigt mindset och tidigare erfarenhet av att driva kommersiella aktiviteter ibolaget
  • Har goda kunskaper i redovisning eller lön och hartidigare arbetat på byrå i en roll somredovisningkonsult, lönekonsulteller annan senior ekonomibefattning.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper iengelska både i tal och skrift
  • Innehar en eftergymnasial utbildning
  • Innehar mycket goda kunskaper i Officepaketet samt Excel

Det är extra meriterande om du:

  • Har ett tekniskt intresse och gillar trenden med digitalisering och automatisering

Är du redo att ta dig an utmaningen? Sök rollen redan idag och få en viktig nyckelpositition på vår tillväxtresa!

Praktisk information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Placering: Östersund, hybrid

Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning

Lön: Fast enligt överenskommelse

Den här processen hanteras av Klara Consulting. För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på lina.granastedt@klaraconsulting.se

Om Klara Consulting

Klara Consulting är den nybildade koncernen med djupa rötter. År 2021 beslutade sig KlaraPapper – grundat 1997 – och MPC Consulting – grundat 2007 – att gå samman för att skapa en av Sveriges största aktörer inom outsourcad ekonomi.

Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med omkring 400 medarbetare och har bland annat kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Östersund. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

För mer information, besök gärna https://klaraconsulting.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klara Consulting

Placering

Östersund

Kontaktperson

Klara Consulting Rekrytering och Interim AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons