Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till anrika restaurang KOMETEN

Progressio · Göteborg · Ansök senast 23 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av något stort? Har du en passion för matlagning och en önskan att skapa minnesvärda matupplevelser för gäster från när och fjärran? Då är detta din chans att bli en del av Kometen, en av Göteborgs mest ikoniska restauranger!

Vi letar efter dig som ärpassionerad kock som delar vår glädje för matlagning och som brinner för att leverera enastående matupplevelser till våra gäster. Som kock på Kometen kommer du att ha möjlighet att använda din kreativitet och expertis för att skapa smakrika och autentiska rätter som speglar den svenska matkulturen på bästa möjliga sätt. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att varje gäst lämnar Kometen med ett leende på läpparna och en magisk smakupplevelse i minnet.

OM ROLLENVi söker dig som är nyfiken eller har erfarenhet inom svensk matlagning och en passion för att använda lokala och säsongsmässiga råvaror. Du är en lagspelare som trivs i en hektisk arbetsmiljö och är redo att ta dig an utmaningarna som kommer med att arbeta på en av Göteborgs mest populära restauranger. Din dedikation till att leverera mat av högsta kvalitet och din förmåga att skapa en atmosfär av välbefinnande för våra gäster kommer att vara avgörande för din framgång hos oss.Tjänsten är på 100%Arbetstiderna är förlagd på ett rullande schema på dagtid, kvällar och helger.

DET HÄR FÅR DUUtöver att vara en del av Göteborgs gastronomiska historia, erbjuder vi:

Konkurrenskraftig lönMöjlighet till karriärutveckling ochprofessionell tillväxt.En inspirerande arbetsmiljö med fokus på samarbete och gemenskap.Ledning av branschens bästa, inklusive ägaren PO Lundgren och vår erfarna köksstyrka.

    VI FRÅGOR KRING REKRYTERINGEN, kontaktaMagnus Olsson0708-402940magnus@progressioswe.seMärk ditt mail med "Kock Kometen"OM KOMETENKometen är en kulinarisk institution mitt i hjärtat av Göteborg. Med en rik historia och en passion för gastronomi är Kometen mer än bara en restaurang – det är en destination där mat, minnen och gemenskap möts. Under ledning av ägaren PO Lundgren, fortsätter vi att förbinda tradition med innovation för att erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Progressio

    Placering

    Göteborg

    Kontaktperson

    M Dryck & Konsult AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons