Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock på liten skola

Holsljunga Friskola AB svb · Svenljunga · Ansök senast 5 juni (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan

Vi är ständigt på jakt efter fler hjärtliga personer som brinner för att göra vardagen för skolans elever och barn lite bättre, varje dag.

Kliv in på arbetsplatsen där din utveckling och yrkespassion är det viktigaste för oss. Bli en del av vår gemenskap!


Hos oss på Ljunghaga skola så söker vi nu en kock till vårt skolkök. Du kommer få ett stort eget ansvar och kommer vara en viktig del i skolans liv.

I en liten verksamhet så finns stora möjligheter för utveckling och du kan till exempel kombinera tjänsten med städ eller barngrupp?


Arbetsuppgifter

Vi söker en person som vill arbeta i våra skolkök, där du kommer laga mat till skolans elever och förskolans barn. Därtill tillkommer visst inköp och planering av menyn för kommande veckor, samt ekonomi.

Arbetstiden är cirka 4 timmar per dag, plus eventuell tid för inköp och planering. Därför kan tjänsten med fördel kombineras med en tjänst för städ.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat varuhantering, beställningar, matlagning, salladsberedning, servering, disk, matsal, egenkontroll och städning av kökslokaler.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Holsljunga Friskola AB svb

Placering

Svenljunga

Kontaktperson

Holsljunga Friskola AB (svb)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons