Kassamedarbetare söker till våra ICA kunder i Malmö och Lund med omnejd!

Kassamedarbetare söker till våra ICA kunder i Malmö och Lund med omnejd!

Rosénssons Consulting & Bemanning AB · Malmö · Ansök senast 14 sep. (108 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi dig som studerar och vill dryga ut kassan med ett roligt extrajobb!Vi söker dig som vill var en del avvårat kassa team. Våra kunder består av ICA butiker, därför är det viktigt att du har arbetat på Ica sedan tidigare och känner dig bekväm med deras system.

Tjänst

Vi söker dig som har tidigare kassaerfarenhet, vi ser att du har arbetat på en Ica butik sedan tidigare.Du kommer att arbeta i butikens självscanning och ordinarie kassor. Tillsammans med ditt team ser du till att kunden alltid lämnar butiken i gott tillstånd. Kunden ska alltid känna sig välkommen, en service som kunden ska uppleva lite utöver det vanliga.

Övriga uppgifter i butik kan förekomma!

Egenskaper

Vi söker dig som brinner för service. Du är social, trevlig och ser alltid till att kunden är nöjd med sitt köp i din kassa. Du är en hjälpsam person som drivs av att överträffa kundernas förväntning. Du kan arbeta både självständigt och i team och har ett bra och positivt kundbemötande. Du är flexibel och kan arbeta både tidig morgon, sen kväll samt helg. Ser du dig som driven, stresstålig och kommunikativ?

Krav

Arbetat på ICA sedan tidigare.

Anställning

Kan jobba minst 2-3 vardagar per vecka, allt från dagtid till kväll och helg!

Rosénssons bemannar och rekryterar personal inom dagligvaruhandeln. Vi löser varje dag organisatoriska problem för våra kunder, ofta med kort varsel. Vi är det lokala företaget som aldrig tummar på kvaliteten.

Vid frågor kontakta ann-charlott@rosenssons.com

Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rosénssons Consulting & Bemanning AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Rosénssons Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons