Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior Redovisningsekonom 

Vindex AB · Stockholm · Ansök senast 24 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du fortsätta utvecklas inom redovisning? Vi är just nu på jakt efter en junior Redovisningsekonom till vår kund. I rollen kommer du arbeta med löpande redovisning och förberedelser inför månadsbokslut. Vindex sköter rekryteringsprocessen i sin helhet, medan anställning erbjuds direkt hos vår kund.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Momsredovisning
  • Avstämningar
  • Delaktig i månadsbokslut

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare arbetslivserfarenhet från redovisning. Du har tidigare arbetat i ett eller flera affärssystem och har du dessutom arbetat i Visma är det meriterande.

Som person söker vi dig som är ansvarstagande och drivs av att arbeta mot deadlines. Du har en prestigelös inställning och ställer upp där du behövs i företaget. Slutligen tror vi också att du är noggrann i ditt arbete!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2584. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vindex AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vindex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons