Jobbsafari är en del avschibsted logo

Junior konsult till Supply Chain Management

Junior konsult till Supply Chain Management

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Vi söker dig som är en genuin lagspelare och brinner för Supply Chain Management och vill utvecklas med oss och våra kunder!

AFRYs Business Unit Supply Chain Management består av engagerade konsulter inom logistik, produktion och inköp. Nu vill vi expandera vår verksamhet med ytterligare en junior konsult till Stockholmsområdet.

Med vår samlade erfarenhet och kompetens hjälper vi våra kunder med uppdrag och projekt inom Supply Chain Management. Uppdragens karaktär varierar beroende av kundens utmaning och frågeställning, det ena uppdraget är inte det andra likt. Våra engagemang täcker bland annat djupare analyser, framtagning av kravspecifikationer och upphandlingar till rådgivning vid implementering och verksamhetsförändringar.

Som junior konsult kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av följande:

  • Operativ och strategisk produktionsplanering
  • Projektlogistik (strategi, implementering och genomförande)
  • Layout- och materialflödeanalys
  • Operativt och strategiskt inköp
  • Kravställning, inköp och implementering av affärssystem (ex. ERP/WMS)

En stor nyfikenhet och förmåga av att dela med sig av sina kunskaper till kunder och kollegor är viktiga delar av kulturen i vårt team. Hos oss blir du delaktig i ett varierande arbete där även affärsutveckling blir en naturlig del i ditt arbete. Du kommer också tillsammans med våra engagerade och kompetenta medarbetare, att arbeta för att fortsätta utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större helhetsåtaganden inom Supply Chain Management!


Kravspecifikation

Vi söker nytänkande individer, gärna med en civilingenjörsutbildning eller motsvarande i grunden, som tar examen under våren 2024 eller har jobbat inom området i 0-3 år. Du har med fördel en förmåga att snabbt förstå kundens utmaning för att tillsammans utveckla hållbara, innovativa lösningar med hög kvalitet. Du trivs med att jobba med människor och har drivit delar eller hela projekt.

Det är viktigt att du är intresserad av att bygga och utveckla relationer både internt och externt samt att du är lyhörd och kommunikativ. Vi förutsätter att du har körkort B, då resor i perioder kan vara en naturlig del av din roll och att du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi på Supply Chain Management har en stark kultur som präglas av samarbete och glädje till att prestera det lilla extra. Vi tycker om att jobba med människor och delar gärna med oss av kunskap och erfarenhet. Vi hoppas att du värdesätter detta lika mycket som vi och vill bidra med din energi, erfarenhet och personlighet till vårt team!


Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension och tillgång till personalföreningen Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter såsom skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

Kontaktuppgifter vid frågor:

Carl-Magnus Theorell – Gruppchef Supply Chain Management Stockholm

carl-magnus@theorell@afry.com

Erik Fahlén – Sektionschef Supply Chain Mangament Stockholm

erik.fahlen@afry.com

Observera att startdatum är i september 2024. Vi ser att din ansökan inkommer senast den 31 maj.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons