Jobbsafari är en del avschibsted logo

Jobba med försäljning i Dublin (Flyttpaket inkluderat)

Jobba med försäljning i Dublin (Flyttpaket inkluderat)

Meet a Groups kund · · Ansök senast 7 juni (18 dagar kvar)

Heltid

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker just nu efter fler medarbetare till vår partner och deras kontor i Dublin.

Är du resultatfokuserad och älskar att hjälpa andra? Har du en passion för att maximera försäljningsmöjligheterna? Detta är en B2B säljroll som inkluderar inkommande, utgående och e-postkommunikation med kunder och prospekt. Vi har olika försäljningsnivåer där kunden du pratar med kan vara allt från små till medelstora företag, reklambyråer eller nya affärskontakter. Våra kunder är de som stöder molnbaserad teknik och ser reklammöjligheter som kan hjälpa dem att strategiskt växa sin affärs- och intäktsbas.

Du kommer att lära dig allt om produkten och använda din produkt- och varumärkeskunskap för att avsluta en försäljning, hantera invändningar och motargument.

Vad vi erbjuder

  • Kunnigt, uppmuntrande, stödjande och närvarande ledarskap

  • En organisation med mångfald och samhällsengagemang

  • Karriärutveckling och många möjligheter till lärande för ambitiösa personer

  • Och ja, alla konkurrenskraftiga kompensations-, provisions- eller prestationsbonusmöjligheter och förmåner som du kan förvänta dig och kanske några som kan överraska dig positivt

  • Flyttpaket (inklusive flyghjälp och 7 nätters hotellboende)

  • Privat sjukvårdsförsäkring, tandvårdsförsäkring och ersättning för ögonvård

  • Privat pensions- och livförsäkring

  • 20 semesterdagar och 9 lagstadgade dagar med rätt till ledighet

Om rollen

Vi utbildar dig till en expert inom ditt område, så att du kan vara säker på att du kan tillhandahålla högsta möjliga servicenivå oavsett om det gäller röst-, chatt- eller e-postinteraktioner. Du kommer också att få chansen att få nya vänner inom företaget och utveckla din karriär i en dynamisk och familjevänlig atmosfär.

Du kommer att rapportera till Team Lead. Du kommer att bidra till framgången för kundupplevelsen såväl som den övergripande framgången för teamet.

Om vår kund

Vår verksamhet går ut på att göra kunderna nöjda. Det är allt vi gör. Sedan 1982 har vi hjälpt företag att skapa engagerade, nöjda och lönsamma kundupplevelser som drivs av vår kombination av mänsklighet och teknik. På uppdrag av många av världens ledande ikoniska och omvälvande varumärken pratar vi, skickar meddelanden, sms och videochattar med miljontals kunder varje dag. Dessa exceptionella kundupplevelser börjar med dig.

Låter detta som en tjänst för dig så tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar eller skicka ditt CV direkt till oss så bokar vi in en intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att bo och jobba på Irland.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons