IT-support tekniker inriktning LAN/WAN sökes till fordonsgigant

IT-support tekniker inriktning LAN/WAN sökes till fordonsgigant

Perido AB · Södertälje · Ansök senast 11 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 34647 i din ansökan

Är du redo för ett meriterande uppdrag hos ett världsledande företag? Har du systemutvecklarbakgrund med kunskap om IT-infrastruktur med inriktning på LAN/WAN? Kanske kan då detta vara din nästa tjänst! Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Vi på Perido söker nu en IT-support tekniker till vår kund, en världsledande leverantör av transportlösningar som tillsammans med sina kunder och partners driver omställningen till ett hållbart transportsystem. Du utgår från kontoret beläget i Södertälje, med möjlighet till visst distansarbete.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund introducerar en nytt moln/webbaserat servicemarknadsverktyg som ska ersätta deras gamla system och befinner sig i ett skede där de utvecklar och kontinuerligt släpper nya funktioner i applikationen. De behöver nu förstärkning till deras Infant Care team, teamet ska fungera som en första anhalt för inrapporterade problem och bidra till att snabbt förstå och åtgärda avvikelser.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Inleda en initial felsökning, förstå i vilken riktning felet pekar och koordinera de resurser som behövs för att åtgärda.
  • Få IT-infrastrukturen, hårdvara och mjukvara på plats och kommunicera och stötta verkstäderna med systematisk felsökning för att ringa in orsaken till inrapporterade problem och vara delaktig i lösningen.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är beredd att snabbt lära dig och bli insatt i hur SWS med tillhörande hårdvarukomponenter fungerar. Du behöver också få förståelse för kommunikationen mellan applikationen och kundens fordon. Det tillsammans med kompetens om IP-nätverk och förmåga att kunna utläsa information från dataloggar för att dra slutsatser av vad som gått fel är avgörande. Du ser till helheten och förstår hur du kan analysera ett komplext IT-system för att förstå rotorsaken till problemet. Du är en lugn person som på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera med människor med olika kompetensnivå. Slutligen bidrar du även med initiativtagande och flaggar när du ser att en förbättring kan göras!

Är detta tjänsten för dig? Skicka gärna in din ansökan idag!

Kvalifikationer:

  • Systemutvecklarbakgrund med kunskap om IT-infrastruktur med inriktning på LAN/WAN
  • Grundläggande kunskaper om molntjänster och webbaserade teknologier
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i 6 månader med chans till förlängning. Start omgående.

Ansökan

Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark, du når henne via fredrika.lundmark@perido.se. De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34647 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 34647 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons