Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare

Hellbergs Dörrar i Mellerud AB · Mellerud · Ansök senast 3 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Hellbergs Dörrar är idag en av Nordens mest flexibla dörrtillverkare. Vi producerar och levererar produkter exakt som våra kunder vill ha dem. Utveckling, försäljning och tillverkning av samtliga dörrar sker på vår fabrik i Mellerud, som ligger i natursköna Dalsland. Hellbergs Dörrar säkerställer kvalitet i hela kedjan från råvara till färdig produkt, här skapar vi ståldörrar för generationer.

Vi arbetar för att vara en jämställd arbetsplats där män och kvinnor, oberoende av sexuell läggning och kulturell bakgrund, har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare på Hellbergs försäljningsavdelning arbetar du aktivt med våra kunder och lägger stor vikt på bra kundservice. I ditt vardagliga arbete kommunicerar du med kunder, diskuterar dörrar till byggprojekt och arbetar ständigt med att skapa nya affärer för Hellbergs. Som innesäljare har du även ett direkt ansvar att vara behjälplig och lösa kundförfrågningar primärt från våra återförsäljare men även direktkunder.

Rollen är bred i sitt innehåll och du kommer att utveckla samarbetet med våra kunder med avsikt att öka försäljning men också att fånga upp impulser från kunder/marknad. Du kan analysera kundens behov och tillsammans med kollegor presentera lösningar samt delta i tekniska och kommersiella möten.

Hellbergs, och våra kunder, ställer höga krav på kompetens kring dörrar och dess egenskaper. Du kommer därför att genomgå en grundlig introduktion till vår dörrvärld.

Dina kompetenser

Vi söker dig som är positiv, kommunikativ i tal och skrift och har en förmåga att planera ditt arbete. Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inte ett krav. Du vill lära dig allt om ståldörrar, klassningar och beslag. Har du erfarenhet av byggbranschen ser vi även det som ett stort plus.

Praktiska färdigheter inom Microsoft-paketet och grundläggande datakunskaper är ett krav. Utöver goda kunskaper i svenska språket, behärskar du engelska i både tal och skrift. Du är organiserad, tar eget ansvar och framför allt gillar du att sälja!

Vi lägger stor vikt på din personlighet och ser gärna att din ansökan också beskriver vad du kan bidra med. Som medarbetare på Hellbergs är du en del av ett sammansvetsat team. På försäljningsavdelningen, så väl som företaget i övrigt, arbetar vi som ett lag.

Vill du bli en del av Hellbergs Dörrar? Ansök med CV och personligt brev idag!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hellbergs Dörrar i Mellerud AB

Placering

Mellerud

Kontaktperson

Hellbergs Dörrar i Mellerud AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons