Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare till Bra Gross Örebro

Bra Gross Sverige AB · Örebro · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Innesäljare Örebro i din ansökan

Bra Gross finns etablerade i Örebro, Norrköping och Stockholm (Täby och Västberga) med lager och försäljning. Försäljningskontor finns i Linköping. Antalet medarbetare är c:a 40. Kunderna består i huvudsak av stora och små VVS och VA-installatörer över hela landet. Vi har idag en väl utvecklad e-handel.

I arbetet som innesäljare ser vi gärna att du har en VVS-teknisk utbildning eller att du har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör vara bekväm med att arbeta i ett modernt affärssystem och med olika digitala plattformar.

Som innesäljare på Bra Gross ingår i dina arbetsuppgifter att ha kundkontakter, ge teknisk support, orderhantering, offertarbete samt att medverka i kundaktiviteter. En del av arbetet är att hantera stora ordermängder på kort tid för att uppnå vårt mål med snabba och riktiga leveranser.

Vi värdesätter också din sociala förmåga samt att du har lätt för att bygga relationer både med nya och befintliga kunder och att du har en hög serviceambition och periodvis kan arbeta under tidspress.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och trevliga arbetskamrater i en enkel organisation. Här finns alla förutsättningar till bra personlig utveckling.

Att ”lyssna på våra kunder” har varit av stor betydelse för vår utveckling och nu vill vi ha med dig i vår fortsatta utveckling av Bra Gross.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vill du vara med och växa tillsammans med oss så är du välkommen att inkomma med Din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bra Gross Sverige AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Bra Gross Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Innesäljare Örebro i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons