ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Frukt och Grönt!

ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Frukt och Grönt!

Personalica · Stockholm · Ansök senast 5 juni (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Frukt och Grönt!Är du bra på att prioritera samt älskar att arbeta i ett högt tempo? Vi är mitt i ett fantastiskt utvecklingsskede och vi behöver nu en engagerad medarbetare till vår frukt och grönt-avdelning.

ArbetsuppgifterI din roll som medarbetare på Frukt & Grönt ansvarar du för att våra kunder välkomnas av en fräsch och inbjudande frukt- och gröntavdelning under alla veckans dagar. Då vi hanterar en stor mängd varor varje dag kommer du att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår många tunga lyft varför det är viktigt att du är i god fysisk form.

ProfilFör att trivas hos oss bör du vara serviceinriktad och alltid sätta kunden i fokus samtidigt som du ser till att avdelningen är på topp. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv i butiken. Självklart har du ett genuint matintresse som du tycker om att dela med dig av.

KvalifikationerTidigare erfarenhet av frukt och grönt är meriterandeErfarenhet i Store Office (SO), AOB, Min butik är meriterande

Om ossVi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senaste den datum månad. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval Vid frågor kontakta Linda Wester på tel: 08- 594 70 705Stämmer detta in på dig är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi har öppet mellan 07:00-22:00, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.Skicka in din ansökan via länken nedan eller mejlatill: sollentunaica@gmail.commärk din ansökan med "Frukt och Grönt"AnställningsformTillsvidareanställning, Heltid, med provanställning på 6 månaderTillträde:Enligt överenskommelseKontaktperson:Linda WesterSista dag för ansökan:2024 05 31Om ossICA Kvantum Sollentuna är en av Stockholms modernaste livsmedelsbutiker med ca 100 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Personalica

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Personalica AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons