Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Brödavdelning!

ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Brödavdelning!

Personalica · Stockholm · Ansök senast 12 juni (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ICA Kvantum Sollentuna söker medarbetare Brödavdelning!

ICA Kvantum Sollentunas brödavdelning är i en utvecklingsfas. Där vi behöver stärka upp avdelningen med en person som trivs i en kreativ miljö, med stor focus på kundservice.

Om tjänstenSom Butiksmedarbetare arbetar du med kundkontakt, varuplock samt bakar produkterna som säljs på avdelningen. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Kvantum Sollentuna att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobbat med livsmedel och kundservice. Har du erfarenhet av Store Office, Min-Butik och AoB är det meriterande.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senaste den 31 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval Vid frågor kontakta Linda Wester på tel: 08- 594 70 705Stämmer detta in på dig är du varmt välkommen med din ansökan.Vi har öppet mellan 07:00-22:00, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.Skicka in din ansökan till: sollentunaica@gmail.com märk din ansökan med"Brödavdelningen".

AnställningsformTillsvidareanställning, Heltid, med provanställning på 6 månaderTillträde:Enligt överenskommelseKontaktperson:Linda WesterSista dag för ansökan:2024-05-31Om ossICA Kvantum Sollentuna är en av Stockholms modernaste livsmedelsbutiker med ca 100 anställda. Vi vill erbjuda kunden snabba måltidslösningar och inspiration till helgens matupplevelser. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Personalica

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Personalica AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons