Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut Barkarbystaden

Timeless Clinic AB · Järfälla · Ansök senast 16 juli (92 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hudterapeut finnes i din ansökan

Information om ansökan:SMS 0722001230

Timeless Clinic AB söker nu en glad, driven och duktig medarbetare och hudterapeut till vårt fantastiska team i vår nya klinik lokal i Barkarby. Timeless clinic AB har under de senaste fem åren växt kraftigt och nu med vår nya lokal så behöver vi hjälp att ta hand om alla nya och gamla kunder från hela Sverige och även från övriga Norden. Kliniken som ligger i den kraftigt växande Barkarbystaden är väldigt modern och har en väldigt lyxig och härlig känsla när man kommer in i den. Idag är vi tre glada tjejer, hudterapeuter och sjuksköterska samt en läkare som älskar att jobbar här på kliniken. Vi har vunnit pris för bästa kliniken i Stockholm på Stockholm beauty week 2022.

Vi vill att ni gärna kan Mac/apple datorer bra då vi använder oss av sådan. Kunderna ringer också ofta till oss så vi behöver en medarbetare som har hög social kompetens och som kan språket flytande. Ni ska också kunna engelska.

Idag arbetar vi med olika toppmoderna maskiner som har högsta standarden i världen. Vi är väldigt stolta över att erbjuda våra kunder moderna behandlingar.

Vi söker dig som älskar skönhet och som tycker det är ett viktigt jobb. Du ska ha erfarenhet i yrket som hudterapeut. Vi söker dig som tar hand om din hud och som vill hjälpa andra människor med sin hud och hudbesvär. I er ansökan till oss måste ni skicka in en bild på er själva och ni måste vara auktoriserad hudterapeut alltså utbildad hudterapeut och bosatt inom rimligt avstånd till kliniken. CIDESCO är ej ett krav.

Tjänsten är på heltid och helgarbete förekommer. Provanställning går att diskutera längd på men vanligast är 6 månader tillämpat. Möjlighet till övertid finns också om så önskas.

Se mer om oss på instagram #thetimelessclinic

https://www.instagram.com/thetimelessclinic/

Ni kan också se mer på facebook

@timeless clinic AB

https://www.facebook.com/thetimelessclinic

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Timeless Clinic AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Timeless Clinic AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hudterapeut finnes i din ansökan

Information om ansökan:SMS 0722001230

Dela jobbannonsen

Anmäl annons