Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsmiljökoordinator Industri

Randstad · Nässjö · Ansök senast 30 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och har ett öga för detaljer? Vill du arbeta inom säkerhet och kvalitet i en internationell miljö? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi letar efter en Health & Safety Environment and Quality Coordinator till vår kund i Nässjö.

I rollen som HSEQ kommer du att stödja teamet genom att assistera i planering, samordning och genomförande av olika säkerhets- och kvalitets initiativ i linje med kundens globala mål och lagkrav. Du kommer att delta i observationer på arbetsplatsen, göra riskbedömningar, vara med och utbilda och motivera personal för att säkerställa hög kvalitet. 

För att trivas och lyckas i rollen bör du ha en stark känsla för säkerhet och vara bra på att analysera och kommunicera. Tidigare erfarenhet inom arbetsmiljö eller liknande är en fördel, men det är också möjligt att detta kan vara din första officiella roll inom området. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta inom industriell verksamhet. Vi tror att du har en känsla för detaljer och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du kommer att arbeta nära HSEQ-chefen och platschefen för att hjälpa till med att skapa och slutföra säkerhets- och kvalitetsplaner samt rapportera eventuella risker. Om du har kunskaper inom LEAN, kontinuerlig förbättring och 5S är det meriterande, men inget krav. Som person är du noggrann, kommunikativ och har en drivkraft att lära dig och utvecklas. Du är proaktiv i ditt arbetssätt, har en förmåga att arbeta självständigt och kan fatta beslut även när informationen är komplex. Eftersom vår kund är ett globalt företag förväntas du kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska.

Detta är en hyrrekrytering med goda chanser till övertag av kunden. Arbetstiden är förlagd vardagar kl. 07-16.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med start enligt överenskommelse där du blir anställd av Randstad men arbetar hos kund. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Bakkioui på sara.bakkioui@randstad.se (vi tar ej emot ansökningar via mail)

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden

  • Säkerställa säkerheten för medarbetare, leverantörer och kunder.
  • Följa upp lagkrav, rapportera och skapa handlingsplaner.
  • Riskbedömningar och processutveckling.
  • Dokumentation och uppföljning.
  • Arbetsmiljö.

Kvalifikationer

  • Intresse för hälsa, säkerhet och arbetsmiljö.
  • Arbetserfarenhet från industri/produktion.
  • Talar svenska och engelska flytande.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons