Jobbsafari är en del avschibsted logo

HSEQ Business Partner

One Nordic AB · Lund · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du bakgrund inom HSEQ och skulle vilja arbeta på ett samhällsviktigt företag präglat av entreprenörsanda, där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp?

ONE Nordic är ledande i Sverige när det gäller att hjälpa våra kunder driva, underhålla och utveckla sina lokala elnät. Vi levererar effektiva och högkvalitativa helhetslösningar till kunder som stora elnätsägare, lokala elbolag, kommuner och företag inom industri- och infrastruktursektorn. Områden vi arbetar med är drift och underhåll av lokalnät och belysningsanläggningar. Arbetsbeskrivning Som HSEQ Business Parter kommer du ingå i ett team med specialister. Du kommer delegeras ett geografiskt område som blir ditt huvudansvarsområde. Din roll är att stödja cheferna och medarbetarna inom ditt område samt delta i lokala ledningsgruppsmöten. Du kommer även att hjälpa till med utvecklingen av HSEQ arbetet för hela koncernen. Arbetsuppgifter • Stötta organisationen i arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöfrågor

• Informera och utbilda organisationen inom arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöområdet

• Lag- och standardbevakning (tolka lagar, förordningar, ändringar) samt tillämpning inom ansvarsområdet

• Olycksutredningar

• Verka för att ONE Nordic har rutiner och riktlinjer för att säkerställa att affärsverksamheten har det stöd som krävs i förhållande till myndighetskontakter, tillstånd etc

• Aktivt delaktig i framtagande av enhetsmål för HSEQ

• På uppdrag och eget initiativ planera förbättringsinsatser avseende miljö, hälsa och säkerhet

• Uppföljning av HSEQ KPI’er inom ditt ansvarsområde

Vem är du? Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för att leverera ett bra resultat. Du kommer till ett trevligt gäng och du kommer vara en av dem som bidrar till det gemensamma resultatet. Vi jobbar i avtal mot kund och därför förväntas att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta både med kollegor och externa kunder. Att ha ett service- och resultatinriktat arbetssätt är självklart för dig. Krav För att lyckas i rollen som HSEQ Business Partner, ska du ha minst 3 års erfarenhet inom HSEQ-området.

Du behöver vara svensktalande och ha Körkort B.

Erfarenhet från el-branschen eller inom en entreprenörsverksamhet är meriterande.

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Ansökan och frågor Ansök genom att kontakta rekryterare Lina Sahlberg på 073-079 53 99 eller lina.sahlberg@one-nordic.se. Vi kommer att intervjua löpande. Välkommen med din ansökan!Facklig kontakt Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen) Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)

Om oss ONE Nordic är ett av Sveriges ledande företag inom el-infrastruktur. Vi finns på 40 orter i Sverige och servar landets elbolag. Vi utför stora och små entreprenader inom el för industrin och sköter belysning och trafiksignaler i många av landets större städer. Med våra 1500 medarbetare har vi marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi brukar säga att vi ser till att elen når både hushållen och industrin, nu och i framtiden. Det är vi som bygger Sveriges hållbara energisamhälle!

Varmt välkommen att söka något av våra lediga jobb.

Läs mer på www.one-nordic.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

One Nordic AB

Placering

Lund

Kontaktperson

One Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons