Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handläggande landsbygsutvecklare

Leader Spira Mare · Luleå · Ansök senast 25 juni (51 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Brinner du för landsbygden och utveckling? Trivs du med en kombination av administration och kontakt med människor? Då har vi jobbet för dig!


Om oss:

Leader Spira Mare är en ideell förening som, i samverkan mellan offentlig, privat och ideell sektor, bidrar till landsbygdsutveckling i vårt område. Detta genom att bland annat finansiera projekt till lokala aktörer. Vi har precis påbörjat en ny programperiod för finansiering av Leaderprojekt. Verksamheten omfattar kommunerna Piteå, Älvsbyn, Boden, Luleå och Kalix.

· Vi beviljar medel till landsbygdsutveckling från EU:s Landsbygdsfond

· För programperioden 2023 - 2027 har vi en totalbudget på ca 38 miljoner

· I programperioden 2023 - 2027 har vi fokus på en attraktiv landsbygd, entreprenörskapet på landsbygden samt ett engagerat och inkluderande civilsamhälle.

· I vissa avseenden likställs vår förening med en myndighet och har skyldighet att följa de lagar, regler och riktlinjer som uppdraget innebär. Vår förvaltande myndighet är Jordbruksverket

Om tjänsten:

Vi söker nu en medarbetare till Leader Spira Mare. Du kommer arbeta i ett team med verksamhetsledaren och vi erbjuder ett varierande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa med dina uppgifter.


Du kommer till en början i huvudsak att arbeta med:

- handläggning av projektansökningar i dialog med sökande,

- följa upp projekt, samla in och sammanställa resultat,

- planera, förbereda underlag och sammanställa handlingar samt skriva beslutsprotokoll på möten för styrelse och arbetsgrupper inom styrelsen,

- kommunikation via webb och sociala medier

På sikt finns det också stora möjligheter att utveckla tjänsten utifrån dina intressen och erfarenheter. Till exempel att ge stöd till projektsökande och projektägare från idé till slutrapportering samt olika uppdrag som projektledare i projekt som föreningen driver.


Vi kan erbjuda:

Ett kreativt och utvecklande samt, inom vissa ramar, fritt arbete. Möjlighet att själv kunna påverkar delar av din tjänst och din arbetstid då vi tillämpar målstyrd arbetstid. Vi arbetar nära hela Leader Sverige och har ett väldigt nära samarbete med Leader i Norr- och Västerbotten där du kommer vara en viktig del.


Kvalifikationer:

- utbildning och/eller erfarenhet som är relevant för arbetet,

- van administratör/handläggare som kan hantera IT-system för handläggning samt Office-paketet,

- trivs med att ha kontakt med potentiella projektägare både via mejl och telefon samt kontakt med Jordbruksverkets handläggare.

- intresse för kommunikation och marknadsföring,

- intresse för landsbygdsfrågor,

- B-körkort och tillgång till egen bil då vi arbetar över hela Leaderområdet.


Meriterande:

- kunskap om Leader och Leadermetoden,

- erfarenhet av sektorsövergripande samverkan,

- erfarenhet av att arbeta med EU-finansierade projekt,

- kunskap om strukturen i föreningsverksamhet.

Personliga egenskaper:

Då vi till viss del arbetar med myndighetsutövning ska du vara noggrann och duktig på att sätta dig in i och följa regelverk och föreskrifter.

Vi ser gärna att du är strukturerad och trivs med att självständigt planera ditt arbete mot våra mål.

Du behöver tycka om att arbeta i team och prioritera god samarbetskultur. Vidare bör du vara flexibel och ha lätt röra dig mellan varierande arbetsuppgifter.

Ansökan: I rekryteringsprocessen strävar vi efter mångfald och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rekrytering sker löpande och när vi funnit rätt person avslutas ansökningsprocessen. Välkommen att så snart som möjligt inkomma med just din ansökan!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@spiramare2020.se

Anställningens omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 100 % beroende på din kompetensprofil och vilken anställningsgrad du önskar. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Leader Spira Mare är medlem i arbetsgivarorganisationen Fremia och har kollektivavtal för Tjänstemän inom civilsamhället

Löneform: månadslön, individuell lönesättning

Arbetsort: Luleå

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt: Lotta Lindgren, verksamhetsledare

070 767 76 46

info@spiramare2020.se

För mer information om Leader Spira Mare www.leaderspiramare.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Leader Spira Mare

Placering

Luleå

Kontaktperson

LEADER SPIRA MARE

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons