Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gynekolog

Carlakliniken · Stockholm · Ansök senast 24 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Specialistläkare i Gynekologi och Obstetrik sökes

Carlakliniken är en av landets ledande privatkliniker inom kvinnohälsa. Verksamheten har funnits sedan 2008 och startade då i Göteborg. Sedan dess har vi expanderat och finns nu i tre städer, Göteborg, Malmö och Stockholm. Vår målsättning är att bedriva vård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande och korta väntetider.

Vår klinik i Stockholm kommer under våren expandera och vi får tillgång till ytterligare lokaler. På kliniken i Stockholm bedriver vi öppenvård med både mottagning och kirurgiskverksamhet.

Nu söker vi på Carlakliniken dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik för att förstärka vårt team i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta på vår mottagning med sedvanligt mottagningsarbete. Du uppskattar ditt arbete, har god samarbetsförmåga med alla personalkategorier samt förstår värdet av ett empatiskt bemötande.

Som medarbetare på Carlakliniken ingår du i en dynamisk och utvecklande verksamhet. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och engagemang, vår förhoppning är att alla medarbetare ska känna att de är med och utvecklar verksamheten. Med hjälp av flexibilitet, lyhördhet och omsorg är du med och skapar en god arbetsmiljö för dig, dina kollegor och patienter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlakliniken

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kvinnokliniken SH AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons