Gruppledare söks inom lokalvård.

Gruppledare söks inom lokalvård.

Swedal Fastighet Service AB · Solna · Ansök senast 31 aug. (40 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Arbetsledare i din ansökan

Information om ansökan:via e-post

Vi söker nu fler stjärnor till vårt team inom gruppledning på Swedal Fastighet Service AB!


Vill du arbeta i en miljö där du får möjlighet att utveckla både dig själv och lokalvårdsbranschen? Här har du en möjlighet att vara med och skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på. Lokalvård ligger oss varmt om hjärtat på Swedal Fastighet Service AB.


Är du vår nya stjärna?I din roll som gruppledare sprider du en positiv anda och leder genom att vara ett föredöme. Du har förmåga att bygga relationer och på ett tydligt sätt kommunicera med såväl ledning, medarbetare samt kund. Du vill bidra och förstår vikten av att nå uppsatta kvalitetsmål. Du arbetar strukturerat, har en utvecklad prioriteringsförmåga och motiveras av att hitta lösningar.


Vi söker dig som är följsam, intresserad och har en förmåga att visa förståelse för den verksamhet du arbetar i. Du är trygg i dig själv och har en positiv grundattityd.


Din nya arbetsplats.


Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar. Swedal Fastighet AB är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner

För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.


Metod-utbildning eller motsvarande är obligatorisk för alla servicemedarbetare inom Swedal Fastighet Ab. Swedal Fastighet AB tillhandahåller metod-utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare.


Om rollen

I din roll som gruppledare kommer du dels att arbeta praktiskt med utförandet av lokalvården, dels ha en arbetsledande funktion för en grupp på ca 10-15 personer. Tillsammans med ditt team kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på olika arbetsplatser.


I dina uppgifter ingår bland annat att introducera, utbilda, instruera och coacha medarbetare.


Detta är en spännande roll för dig som har tidigare erfarenhet från lokalvårdsbranschen. Vi ser det som en fördel om du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av arbetsledande roll.


Gymnasial utbildning är meriterande, likaså dokumenterad utbildning. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet av kvalitetssäkring, golvvård samt storstädning


För detta uppdrag krävs att du kan Arabiska, Kurdiska och engelska både i tal och skrift. Du har datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet.


Passar det här in på dig? Vänta inte med att höra av dig! Urval och intervjuer genomförs löpande och anställningsstart sker enligt överenskommelse.


Kontaktuppgifter och övrig information

Du är välkommen med CV och personligt brev till info@swedalfastighet.se


Om Swedal Fastighet AB

Swedal Fastighet är en komplett städleverantör. Vi har som ambition att stärka vår position på marknaden samt att öka vår kapacitet, kvalitet och servicegrad gentemot våra befintliga och framtida kunder.

Vi utför all slags städning, inklusive golvvård, fönsterputs och storstädning

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedal Fastighet Service AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Swedal Fastighet Service AB

Vid ansökan:Ange referens Arbetsledare i din ansökan

Information om ansökan:via e-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons