Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundlärare fritids

Martinskolan grundskola och fritids · Stockholm · Ansök senast 2 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare fritids i din ansökan

Martinskolan, Söders Waldorfskola söker en grundlärare i fritidshem eller fritidspedagog med avdelningsansvar till höstterminen 2024.

Vi är en fristående F-9 grundskola med 360 elever och integrerad resursskola F-9. Vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik.

Skolan är belägen i trivsamma lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt och du är en trygg och lugn person. Du ser fördelar med att samverka med kollegor och bidrar själv till det kollegiala lärandet. Du är en engagerad lärare som ger alla elever förutsättningar för att utvecklas och nå kunskapsmål. Du är strukturerad, har god förmåga att ge eleverna lust att lära och du har god förmåga att skapa ett tillitsfullt samarbete med vårdnadshavare och kollegor..

Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och kollegor, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner. Du blir del av ett samspelt team. Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, gemenskap och sammanhang.

Du som söker ska vara utbildad grundlärare för fritidshem, lärare för grundskolan eller fritidspedagog.

Tjänstegrad 70-100%.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde 12.8


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Martinskolan grundskola och fritids

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stiftelsen Martinskolan Söders Waldorfskola

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare fritids i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons