Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grävmaskinist

Erikssons Entreprenad På Singö AB, Bröderna · Stockholm · Ansök senast 30 juni (68 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan: Anläggare i din ansökan

BEESAB bedriver entrepenadverksamhet inom bygg och mark, främst finplaneringsentreprenader såsom stenbeläggningar, trädgård, murar och gräsmattor. BEESAB befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu fler grävmaskinister.

Om tjänsten

Som grävmaskinist på BEESAB arbetar du projektspecifikt och dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av grävarbeten kopplade till ytskiktsarbeten (plattläggning, kantsten, grönytor), schakt- och fyllningsarbeten, justeringsarbeten inför asfaltering, gatuombyggnader, etc.

För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Produktionen kommer att vara i Stockholm med omnejd och du kommer att rapportera till den platschef som är ansvarig för det projekt som du jobbar i. Till ditt stöd finns även en ledningsgrupp stationerad i Solna. Vi på BEESAB är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som grävmaskinist på anläggningsprojekt. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten. Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I BEESAB blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Erikssons Entreprenad På Singö AB, Bröderna

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Bröderna Erikssons Entreprenad På Singö AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan: Anläggare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons