Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gillar du lajv och fantasy och uppskattar att arbeta med barn och ungdomar?

Gillar du lajv och fantasy och uppskattar att arbeta med barn och ungdomar?

Fabelo Adventure AB · Stockholm · Ansök senast 9 juni (18 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vilka är vi? Fabelo Adventure AB driver varumärket Tall Tales - Heroes. Aktiviteten har funnits i Visby sedan 2021 och 2022 utökades den även till Stockholm. 2023 pågick aktiviteten i 6 olika städer och i februari 2024 togs verksamheten över av nytt bolag. Nu planerar vi en sommarsäsong i Stockholm, Mamlö, Visby och Göteborg. Detta innebär att vi nu söker aktivitetsledare i dessa städer. Vi erbjuder en fantasirik arbetsplats med stor utvecklingspotential då vi är ett växande företag, med gott om utrymme för någon med kreativa idéer om nya projekt.

Vad är Heroes? Heroes är en aktivitet för barn och ungdomar mellan 6-16 år. Här får dom kämpa i episka slag och olika spel med skumsvärd, sköldar och magiska artefakter. Här tävlar man inte om vem som slåss bäst utan vi uppmuntrar till att man ska hjälpa och peppa varandra, vara teatraliska i sina fall och ha roligt framför allt!

Vem är du? Vi söker nu dig som vill jobba som aktivitetsledare för just Heroes. Här får du gå in i rollen som en fantasifigur och leda våra äventyrsspel för barnen. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, känner dig trygg i en ledarroll, är strukturerad och stresstålig, har en ordentlig skopa social kompetens och även har barnasinnet kvar. Du ska trivas med att jobba med barn och ungdomar och kunna sätta gränser men även instruera, inspirera och peppa barnen när du leder våra spel! Om du har erfarenhet av att tidigare hållit aktiviteter för barngrupper är detta meriterande men vi lägger störst vikt vid din personlighet och att du kan bjuda på dig själv.

Typ av anställning? Det kommer att vara en timbaserad säsongsanställning där vår säsong är mellan juni-september med möjlighet till fortsatt enstaka pass under hösten. Aktiviteterna är 90 minuter långa och det sker ofta fler spel under en dag. Du ska även köra material till platsen där spelet ska ske och förbereda innan det drar igång vilket innebär att du behöver ha B-körkort och kunna köra med manuell växel.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka till vår sommarsäsong!

Skicka in ditt CV, personligt brev och referens till: info@fabelo.nu

Märk mailet med Heroes - Staden du söker till

Tjänsterna tillsätts löpande

Vi kommer att be om utdrag från belastningsregistret om en intervju blir intressant.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fabelo Adventure AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Fabelo Adventure AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons