Jobbsafari är en del avschibsted logo

FSG söker en till vår verkstadsavdelning!

FSG söker en till vår verkstadsavdelning!

Forserum Safety Glass AB · Nässjö · Ansök senast 13 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om rollen: Till vår verkstadsavdelning söker vi nu efter en drivande och kreativ tekniker som kan arbeta i huvudsak med förbyggande, planerade och akuta underhåll på våra glasförädlingsmaskiner och fastighet. Det är ett nära samarbete mellan maskinoperatörerna i att utbilda och utveckla. Men även med produktionschefen i att återkoppla om aktuell status på maskinerna. På FSG har vi ett lager med reservdelar som kontinuerligt ska kontrolleras för att rätt saker är tillgängliga för att minimera stopptiderna i maskin. I arbetet värdesätter du säkerheten i en produktionsmiljö och arbetar alltid mot det målet genom förbättringsarbeten.

Arbetstiderna är framtagna genom lokalt kollektivavtal med If Metall och är dagtid måndag-fredag. Arbetet är i Forserum, där vi är placerade.

Vi söker dig som: Är bra på att kommunicera på svenska och engelska. Har stort intresse för tekniska processer. Har teknisk gymnasieutbildning eller annan erfarenhet vi bedömer likvärdig eller tidigare arbetat som underhållstekniker inom processindustrin.

Ansök via mail till: jobb@fsglass.se

Vill du veta mer om oss som företag kan du besöka: www.fsglass.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forserum Safety Glass AB

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Forserum Safety Glass AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons