Fotbollsledare för barn 2-6 år HT24 - bli en del av vårt ledarteam ⭐

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT24 - bli en del av vårt ledarteam ⭐

Einar Sports · Uppsala · Ansök senast 31 aug. (74 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Älskar du fotboll?Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobbPå Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

  • Älskar att arbeta med barn
  • Vara glädjefull, lekfull och engagerad
  • Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter
  • Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varjeFotbollskulspass.

Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olikaövningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sportsidrottspedagoger.

Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla övningar och lekar färdigplanerat. Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje! där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

  • Timanställning
  • Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.
  • Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.
  • Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.
  • ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Einar Sports

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Einar Sports AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons