Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare/Montessorilärare 1-3 årsgrupp

Förskollärare/Montessorilärare 1-3 årsgrupp

Vasastans Montessoriskola · Stockholm · Ansök senast 5 juli (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Montessorilärare/förskollärare i din ansökan

Vasastans Montessoriskola är en väl etablerad verksamhet i centrala Stockholm. Vi har drygt 200 barn och elever i vår verksamhet från småbarnsavdelning till årskurs 9.

Förskolan finns på två adresser. På Hälsingegatan har vi två småbarnsavdelningar och två med barn i åldrarna tre till sex år. På Rödabergsgatan har vi en småbarnsavdelning och en grupp med barn i åldrarna tre till fem år.

Vi söker nu dig som är utbildad förskollärare med montessoriutbildning/erfarenhet för åldern 1-3 år till vår förskola på Hälsingegatan. Du har erfarenhet av förskola, och förskollärarutbildning. I barngruppen finns 10 härliga barn och på Hälsingegatan finns totalt 20 barn i 2 grupper 1-3 år. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med just denna åldersgrupp. Du kommer att var en i ett arbetslag med en kollega. Dessutom sker samarbete med 3-5 årsgruppen.

Det ingår sedvanlig arbetsuppgifter på förskolan som att delta i det dagliga arbetet med planering, föräldrakontakt, föräldramöte, utvecklingssamtal etc. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och med start efter sommaren eller eventuellt tidigare.

Vänta inte med att skicka din ansökan, då vi påbörjar vår rekrytering på en gång.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vasastans Montessoriskola

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vasastans Montessoriförskola

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Montessorilärare/förskollärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons