Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskolan Kungshuset söker barnskötare

Förskolan Kungshuset söker barnskötare

FÖRSKOLAN KUNGSHUSET EKONOMISK FÖRENING · Skövde · Ansök senast 24 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan förskolan Kungshuset i din ansökan

Förskolan Kungshuset är ett föräldrakooperativ, beläget nära P4/T2 i natursköna omgivningar.

Förskolan Kungshuset drivs som en ekonomisk förening med två avdelningar, totalt 36 barn och 8 anställda. Vi söker dig som vill arbeta på en liten förskola med stort inflytande över verksamhetens alla delar.

Du värdesätter gott samarbete och god kontakt med både kollegor, barn och föräldrar.

Som person är du trygg i rollen som pedagog och tycker det är naturligt att ta ansvar och vara en del av verksamhetens utveckling. Du är öppen, lyhörd och har ett intresse för att utveckla och inspirera barn, kollegor och miljön vi verkar i. Som pedagog har du stor tilltro till barns inneboende förmåga och är väl insatt i förskolans uppdrag utifrån läroplanen.

Du uppskattar en nära föräldrakontakt och tycker det är en viktig del i arbetet.

Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av arbete med barn, barnskötarexamen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vill du vara med och skapa en meningsfull verksamhet för våra barn och arbeta tillsammans med oss på förskolan Kungshuset?

Vår förskola erbjuder dig en arbetsplats i en unik och inspirerande miljö med utrymme för kreativitet och utveckling. Förskolan Kungshuset är beläget på Skövde garnisons område, med endast 2 km från Skövde centrum. Förskolans verksamhet bedrivs i anrika miljöer med naturen runt husknuten och en inbjudande utemiljö. Förskolan med två avdelningar ger dig som anställd god kontakt med samtliga kollegor, barn och deras familjer.

Tillsammans med övriga i arbetslaget jobbar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att vi arbetar systematiskt för att varje enskilt barn ska få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Övrigt:

Verksamheten tillhandahåller arbetskläder för utomhusvistelse, kläderna tillhör verksamheten och återlämnas vid anställningens upphörande. Kostnadsfria måltider i barngrupp. Du ges möjlighet till friskvård 30 min/vecka. Lönekrav lämnas i samband med ansökan.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställningen påbörjas till höstterminen eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRSKOLAN KUNGSHUSET EKONOMISK FÖRENING

Placering

Skövde

Kontaktperson

Förskolan Kungshuset Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan förskolan Kungshuset i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons