Försäljare inom FM-tjänsten !

Swedal Fastighet Service AB · Järfälla · Ansök senast 1 juni (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Försäljning i din ansökan

Information om ansökan:via e-post

Swedal Fastighet AB bedriver Facility Management Tjänste mot företag och Brf. Vi strävar efter att vara tillgängliga i stor Stockholmsområdet men även kringområden med prisvärda service och tjänster.

Om tjänsten

I tjänsten som säljare kommer du att arbeta med försäljning av våra service och tjänster mot företag och Brf . Där ansvarar du för hela säljprocessen från start till mål. Du kommer att arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer genom god service, kommunikation och att vara lyhörd för kundens behov.

Du kommer in i ett erfaret bolag, där du arbetar med frihet under ansvar, då du planerar dina dagar där du till del är ute hos kund för att få en god inblick i deras verksamheter och hur ni kan samarbeta.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktade, initiativtagande och alltid på tårna. Du har erfarenhet och talang för försäljning. Du trivs med och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och budget. Vidare räds du inte för att för att skapa nya kontakter externt utöver våra fasta kontakter . Rollen innebär självständig försäljning, därav är det av vikt att du är självgående samtidigt som du också är en lagspelare.

Erfarenhet av försäljning är meriterande

Flytande i svenska, både i tal och skrift

B-körkort

Datakunskap

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedal Fastighet Service AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Swedal Fastighet Service AB

Vid ansökan:Ange referens Försäljning i din ansökan

Information om ansökan:via e-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons