Fordonstekniker/mekaniker

Motorcentralen i Umeå AB · Umeå · Ansök senast 30 nov. (39 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fordonstekniker i din ansökan

Information om ansökan:Bifoga personligt brev och CV.

Vi söker en tekniker/mekaniker

Vill du jobba som biltekniker och trivs i samarbete med kollegor, kunder och inte räds nya utmaningar? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt trevliga team på Motorcentralen. På våran nya Audi anläggning på Sandbäcken har du möjlighet att jobba med vårat premium märke Audi.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet sedan tidigare. Om du börjar hos oss har du möjlighet till många exklusiva utbildningar via Svenska Volkswagen där du kan utvecklas inom olika specialområden.

Din bakgrund

För att trivas och lyckas i tjänsten behöver du vara strukturerad. Du arbetar gärna både självständigt och tillsammans samt har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en utbildning inom mekanikeryrket och det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande tjänster.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning med personalförmåner som friskvårdsbidrag, förmånliga lösningar för exempelvis bilköp och däckhotell. Vi arbetar kontinuerligt med vår värdegrund TUTA där trivsel, utveckling, trovärdighet och ansvar är centrala.

Om oss

Motorcentralen i Umeå AB är ett stabilt familjeägt företag med cirka 150 medarbetare och en omsättning på cirka 750 mkr i koncernen 2023. Företaget är återförsäljare av Scania, Volkswagen, Audi och Skoda, driver Europcar biluthyrning och erbjuder verkstadstjänster.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2024-11-30 till servicemarknadschef Leif Forsberg. E-post: leif.forsberg@motorcentralenumea.se Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Leif på e-post eller telefon 090-15 39 68.

Facklig kontaktperson för IF Metall: Ingemar Andersson. ingemar.andersson@motorcentralenumea.se

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Motorcentralen i Umeå AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Motorcentralen i Umeå AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fordonstekniker i din ansökan

Information om ansökan:Bifoga personligt brev och CV.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons