Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonskoordinator

Flexbuss Sverige AB · Jönköping · Ansök senast 21 maj (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Fordonskoordinator

Vi söker nu en fordonskoordinator till vår depå i Jönköping. Som fordonskoordinator har du ett lokalt huvudansvar för fordon, där du säkerställer att fordonen uppfyller avtalskrav samt interna och externa trafiksäkerhetskrav. Du kommer även ansvara för att säkerställa att kontroller, underhåll och reparationer utförs.

Då vi arbetar med service är även kundupplevelsen viktig, där bemötande och varumärke är två viktiga faktorer. Som Fordonskoordinator kommer du även som en del av din tjänst att stötta befintlig organisation som samordnare, vilket inkluderar att vara behjälplig i den dagliga driften gällande trafik och avtalsefterlevnad. Rollen inkluderar även administration i form av allmän uppdatering av interna och kundspecifika systemstöd med fokus på fordon.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och ett brinnande intresse för fordon. Du ska som person även vara drivande, ansvarstagande och med en vilja att skapa struktur och ordning.

Du kan även komma att vara en del av företagets beredskap.

Om Flexbuss

Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 35.000 anställda. Vi bedriver de flesta typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flexbuss Sverige AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Flexbuss Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons