Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare till Kinna

HSB · Mark · Ansök senast 26 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om rollen

Som fastighetsskötare hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för den inre och yttre skötseln av våra kunders fastigheter. Du arbetar i våra kunders bostadsmiljö och har en viktig roll i att se till att det är helt och snyggt i våra kunders bostadsområden.

Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning, rondering och snö- och halkbekämpning. I denna roll ingår också lokalvård i gemensamma ytor hos våra kunder, så som trappor, källare, vindar och tvättstugor. Vintertid ingår även snöberedskap (även på helgdagar).

Din profil

För att lyckas i rollen som Fastighetsskötare behöver du vara noggrann och leverera arbete av hög kvalitet. Du kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt. Du är flexibel i ditt tillvägagångssätt och trivs med att arbetsdagen snabbt kan behöva planeras om. Du bidrar till ett gott arbetsklimat genom att bemöta såväl kunder som kollegor med en positiv inställning.

Övriga kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Erfarenhet av fastighets-och grönyteskötsel
  • Maskinvana
  • Vana att arbeta med digitala verktyg såsom mobil

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund som vår arbetsmiljö präglas av. HSB är en organisation med bred kompetens och där det finns goda förutsättningar till personlig utveckling. Möjligheterna finns hos oss på HSB! Vi erbjuder dig en inledande provanställning på 6 månader. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Känns rollen rätt för dig? Kul! Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 26 maj.

Vår rekryteringsprocess

För att eftersträva en fördomsfri rekrytering genomför vi denna rekrytering utan krav på CV och personligt brev. Vid ansökningen kommer du att få svara på ett antal frågor om din kompetens för rollen och vad som lockar dig. Dessa kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Därefter kommer webbaserade tester genomföras. De kandidater som är aktuella utifrån denna urvalsprocess kommer vi kontakta för intervju. Intervjuer kommer att hållas 29/5 eller 30/5.Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor om tjänsten kontakta Nina Trygg, Områdeschef på 010-4423755. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-partner 010-4423788.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HSB

Placering

Mark

Kontaktperson

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons