Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut tlll Apotek Hjärtat ICA Maxi Sandviken

Farmaceut tlll Apotek Hjärtat ICA Maxi Sandviken

APH ICA Maxi Sandviken · Sandviken · Ansök senast 31 maj (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Emma berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Sandviken! Här finns närhet till fantastisk natur och chans till avkoppling eller sportslig aktivitet i alla former.

För mig som chef, är det viktigt att du drivs av att göra goda kundmöten, hjälpa kollegor på alla sätt och ser vad som behöver göras för stunden. Du är inte rädd för att kommunicera och ser positivt på att hitta lösningar för de hinder som kan dyka upp i vardagen. Vi är ett populärt, växande apotek, som kräver sin farmaceut, så noggrannhet och ordning är önskvärt.

Våra kunder är till stor del ICA Maxi-kunder som kommer för tillgängligheten och relationen med oss. Men kunder från hela Sandviken kommer till oss, stammisar och turister. Vi har öppet alla dagar 9–21 och en stor parkering precis utanför dörren. Gävle ligger endast 20 min bort, så det går enkelt att pendla till jobbet, om du bor där.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Kontaktperson: Emma Larsson, emma.y.larsson@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH ICA Maxi Sandviken

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons