Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Kungsbacka

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Kungsbacka

APH ICA Maxi Kungsbacka · Kungsbacka · Ansök senast 19 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Chister Lindberg berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Kungsbacka! Vi ligger inne på trevliga ICA Maxi och har öppet 7.00-22.00 alla dagar. Här jobbar ett väl sammansvetsat team som ställer upp för varandra och där omtanke om varandra är en röd tråd genom vardagen. Våren 2021 invigde vi vårt nya, större apotek och vi har nu fem receptkanaler samt två utgångskassor. I anslutning till apoteket finns Min Doktor-klinik och i handelsområdet ligger Hede Fashion Outlet. Med pendeltåg från Göteborg tar det ca 30 minuter att komma till oss.

För mig som chef är det viktigt att du sätter laget framför jaget och att du med din positiva inställning gärna bidrar med skratt under arbetsdagen. Du är ansvarstagande och engagerad i dina arbetsuppgifter och du värdesätter ett prestigelöst arbetsklimat. Du drivs av att överträffa förväntningarna hos våra kunder, är stresstålig och är van att arbeta självständigt.

Våra kunder är i alla åldrar och besöker oss från tidig morgon till sen kväll. Våra generösa öppettider gör att vi fungerar som Kungsbackas jourapotek under kvällar och helger. Många nya kunder hittar hela tiden till oss samt som vi har många härliga stamkunder!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-05-19

Kontaktperson: Hanna Homman, 0767234559, hanna.homman@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH ICA Maxi Kungsbacka

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons