Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Kumla

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Kumla

APH ICA Maxi Kumla · Kumla · Ansök senast 31 aug. (105 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Josefine berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Kumla! Apoteket ligger beläget vid ICA Maxi Kumla. Apotekets öppettider är 8-21 alla dagar i veckan, vilket innebär varierade arbetstider. Vi är ett härligt gäng som har roligt på jobbet. Vill du var med på vår utvecklingsresa?

För mig som chef, är det viktigt att du är engagerad i kundmötet - både på recept och egenvård. Du ska vara driven, positiv, flexibel och en lagspelare.

Våra kunder är pensionärer till barnfamiljer. Vi har väldigt många trogna och lojala kunder men också många nya.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Kontaktperson: Josefine Karlsson 073-0893206

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH ICA Maxi Kumla

Placering

Kumla

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons