Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Apotek Hjärtat, ICA Kvantum Piteå - med ett extra erbjudande

Farmaceut till Apotek Hjärtat, ICA Kvantum Piteå - med ett extra erbjudande

APH ICA Kvantum Piteå · Piteå · Ansök senast 25 aug. (95 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att testa att bo i Piteå? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten. För rätt person finns möjlighet att anta rollen som Läkemedelsansvarig.

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Carolina berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Piteå. För mig som chef, är det viktigt att alla i teamet är engagerade, jobbar tillsammans för att ge bästa service till våra kunder och skapar en trivsam arbetsmiljö. Våra kunder är ICAs kunder, vilket bjuder på varierande kundmöten. Vi har generösa öppettider, vardagar 8-20 samt helger 9-18, som uppskattas högt av våra besökare och samtidigt erbjuder dig som medarbetare ett flexibelt schema med varierande arbetstider.

Vi är ett sammansvetsat arbetslag som längtar efter en till kollega! Som arbetslag har vi en stor och bred kompetens och en kultur som präglas av arbetsglädje, kundfokus och engagemang. Ett arbetslag som ställer upp för varandra, delar med sig av sin kunskap och framförallt har roligt tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Du väljer själv mellan OB-tid och OB-pengar. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet

Sista ansökningsdag: 240831

Kontaktperson: Carolina Lundmark, carolina.lundmark@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH ICA Kvantum Piteå

Placering

Piteå

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons