Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Apotek Hjärtat Gislaved med ett extra erbjudande

Farmaceut till Apotek Hjärtat Gislaved med ett extra erbjudande

2302 Aph Gislaved · Gislaved · Ansök senast 30 apr. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Beskrivning av jobb

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att testa att bo i Gislaved? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Florentina Marica berättar;

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Gislaved.

Det här apoteket är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige. Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst.

Apoteket har generösa öppettider vardagar 8-20 samt lördag och söndag 10-15, gott om parkeringsplatser och en ledande position på den lokala marknaden. Som medarbetare hos oss har du ett varierat schema och möjlighet att välja om du vill ha ob-ersättningen i tid eller pengar.

Det finns även stora möjligheter att utvecklas i rollen som farmaci- eller läkemedelsansvarig.

För mig som chef, det är viktigt att vi har en bra arbetsmiljö, medarbetarna respekterar och kompletterar varandra och sätter alltid kunder i fokus. För att du ska älska att komma till jobbet kommer jag som chef att stödja och hjälpa dig med allt som du behöver för att lyckas i arbete. I arbetslaget är det viktigt att vi ställer upp för varandra och jobbar som ett team.

Våra kunder är i stor utsträckning stamkunder som bor i närområdet men vi har många kunder från andra orter som besöker oss. Alla är välkomma, både yngre och äldre!

Apoteket är ett av 20 apotek i region 16, Götaland Väst. Vi har ett gott samarbete mellan chefer och medarbetare på alla våra apotek och hjälps åt att för att ge de bästa kundmötena och servicen till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den engagerade och kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat-apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är eller inom max 3 månader är legitimerad receptarie eller apotekare. Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Kontaktperson: Florentina Marica

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2302 Aph Gislaved

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons