Jobbsafari är en del avschibsted logo

FABRIKSCHEF PÄRLANS KONFEKTYR

PÄRLANS KONFEKTYR fabrik & kontor · Stockholm · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens fabrikschef i din ansökan

Är du en engagerad person med god kommunikationsförmåga som älskar att driva förändringsprocesser? Har du erfarenhet av hantverksmässig produktion, kan hugga i, men också leda en arbetsgrupp, tänka kreativt och lösa problem? Då kanske det är dig vi söker som fabrikschef för Pärlans Konfektyr!


Om oss

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kola och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ursprungliga lilla kök som numera är en populär mjukglassbar. Våra kolor är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal, och butiken på söder lockar såväl stockholmare som turister på besök. Dessutom driver vi en egen webshop, där våra godsaker levereras hem till privatpersoner, samt har ett stort nätverk av återförsäljare runt om i Sverige, men också i Norge, Finland och Tyskland.

Hösten 2017 flyttade vi produktion och kontor till en gammal tegelbyggnad i Kräftriket intill Brunnsviken. Mycket har hänt sen dess - fler produkter, fler människor - och vi är numera trångbodda. Så, i juni går flyttlasset igen, denna gång till Slakthusområdet i södra Stockholm! Vi har några händelserika år framför oss i dynamiskt växande kvarter, med roliga grannar och större ytor som ger möjlighet att växa ytterligare och förverkliga många av de idéer vi lurar på.

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker nu en fabrikschef som vill vara med oss på den resan, utveckla och driva företaget framåt.


Arbetsuppgifter

I en kolafabrik är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer jobba tätt tillsammans med ett mycket kunnigt, kreativt och engagerat gäng, och dina huvudsakliga uppgifter är;

Drift – produktionsplanering, samordning

Personal – rekrytering, introduktion, stöttning, team building, arbetsledning

Processer och system – förändring, utveckling, optimering

Ekonomi – hålla koll på nyckeltal, kostnader och budget

Administration – orderhantering i Fortnox, schema i Personalkollen, projekt i Asana etc.

Produktion – du är en del av produktion och stöttar upp där det behövs


Kvalifikationer

Vi söker en bra ledare, med god kommunikativ förmåga, som älskar att driva förändringsprocesser. Du ansvarar för ett team i fabriken på 15-20 personer och din viktigaste uppgift är att ge dem rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vi tror att vara lyhörd, ödmjuk men också kreativ och lösningsorienterad, är värdefulla egenskaper. Du bör ha en förståelse för produktion, gilla hantverk och måna om kvalité. Bakgrund från t ex ett bageri, bryggeri, kafferosteri eller restaurang är meriterande. En viss erfarenhet och förståelse av maskiner, såväl mekaniska som mer moderna, är ett plus.

Samtidigt ska du driva projekt tillsammans med övriga delar av företaget och för att trivas i rollen behöver du kunna växla mellan att jobba strategiskt och operativt. Viktigt att du är bekväm med engelska i både tal och skrift, samt med lätthet hanterar excel och andra digitala verktyg. Eftersom du har ett visst ekonomiskt ansvar vill vi också att du har förmågan att ta fram enklare beräkningar och analyser som underlag för beslutsfattande.

Vi lägger stor vikt vid att du är en glad person med härlig energi. Och vi förväntar oss att du har ett stort engagemang och älskar att utveckla såväl processer, flöden som produkter!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PÄRLANS KONFEKTYR fabrik & kontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Pärlans Konfektyr AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens fabrikschef i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons