Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb i delikatessdisk på ICA-butik i Karlsborgs Kommun!

Extrajobb i delikatessdisk på ICA-butik i Karlsborgs Kommun!

Bemannica · Tibro · Ansök senast 31 maj (9 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Extrajobb i delikatessdisk på ICA-butik i Karlsborgs Kommun!

Om tjänstenVi söker dig som vill arbeta extra i delikatessdisken på ICA-Butik.Detta är ett uppdrag där du blir anställd av Bemannica AB, men du arbetar ute hos kund.Du kommer under detta uppdrag främst att arbeta på en och samma ICA-butik. Vi söker dig som är flexibel med dina arbetstider. Kanske är du student med utrymme att arbeta extra, eller kanske har du ett annat deltidsarbete som du vill kombinera med.För att vara aktuell för detta uppdrag ska du minst kunna arbeta två vardagar i veckan. Behovet kan sträcka sig till ca 25 timmar i veckan.

Som delikatessbiträde är din huvudsakliga uppgift att arbeta med försäljning av manuella färskvaror i ICAs delikatessdisk. Du kommer att betjäna kunder utifrån deras behov och du navigerar dem med råd och idéer rörande deras produktval. Du kommer att arbeta med charkuterier, ost, fisk och kött. Du känner dig trygg med att hantera skärmaskiner, packa in produkter och sköta annan allmän drift på avdelningen.

Om digVi söker dig som gillaratt jobba med mat och harerfarenhet av arbete i manuell delikatessdisk i butik. Du har arbetat med flera olika produkter i delikatessen såsom charkuterier, fisk, ost och kött. Du har god produktkunskap och utnyttjar detta i ditt arbete genom att ge kunderna råd och tips. Du ska vara serviceinriktad och trivas i kontakt med kunder. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha fartfyllda och händelserika arbetsdagar.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, vid behov.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med tillhörande OB-tillägg.

Vi genomför intervjuer löpande. Omgående start.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via länken nedan ellervår hemsidabemannica.se.

Om ossBemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookeller Linkedinför de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemannica

Placering

Tibro

Kontaktperson

Bemannica AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons