Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extra jobb i receptionen

Sleepingfox Linköping AB · Linköping · Ansök senast 30 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin allra första och sista kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är mycket bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och att du vill gå den extra milen för att ge gästen den absolut bästa och minnesvärda hotellupplevelsen. Att vara stresstålig, flexibel och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är A och O. För dig är det även helt naturligt att arbeta aktivt med merförsäljning. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med samtliga avdelningar på hotellet.


Arbetet i vår reception består av – bland annat – in- & utcheckning, merförsäljning, besvarande av recensioner, planering, hantering av telefonväxel och mail samt bokningar, allmän conciergeservice samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.


På BW and hotel Linköping har vi äran och nöjet att få välkomna både nationella samt internationella fritidsresenärer och affärsgäster, samt logi- & konferensgrupper, vilket gör arbetet i receptionen särskilt omväxlande och mångsidigt. Våra gäster spenderar stor del av dagen under vistelsen hos oss på hotellet, vilket ställer höga krav på bemötande och värdskap i världsklass. Våra gäster ska känna sig sedda och komma ihåg alla i personalen som ambassadörer för Best Western and hotel Linköping.


Erfarenhet av arbete i hotellreception samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett minimikrav. Utbildning i hotellsystemet HotSoft kommer ges på plats.


Du kommer att ingå i ett dedikerat, passionerat och motiverat receptionsteam och har möjlighet att – i samråd och dialog med receptionschefen / Front Office Manager – sätta och påverka våra arbetssätt, rutiner, strukturer och kultur.


Vi letar efter kollegor i receptionen som vill arbeta 20% varannan helg med möjlighet till extra arbete. Startdatum är flexibelt.


Arbetstiden för receptionister som jobbar dag- & kvällstid är mellan klockan 07:00 – 23:00.


Lön enligt HRFs & Visitas kollektivavtal.


Du rapporterar direkt till receptionschefen / Front Office Manager Henrik Diamant. Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till henrik.diamant@andhotel.se


Läs gärna mer om hotellet på www.andhotel.se


Välkommen till oss på Best Western and hotel Linköping!



  • Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  • Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  • Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sleepingfox Linköping AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Sleepingfox Linköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons