Erfaren kock

Eriksberg Vilt & Natur AB · Karlshamn · Ansök senast 21 juni (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan

Eriksberg Hotel & Natures verksamhet fortsätter att växa och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med fler erfarna kockar, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström och Linus Hornwall ska utveckla verksamheten.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt kockteam och den framtida utvecklingen för våra två restauranger här på Eriksberg.

Du ska ha minst två års erfarenhet som kock och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.

Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till bo.svensson@eriksberg.se

Sista ansökningsdag är 22 juni 2024. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eriksberg Vilt & Natur AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Eriksberg Vilt & Natur AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons