Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkraftsingenjör

AFRY AB · Sundsvall · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.


Jobbeskrivning

Är du elkraftsingenjör med några års erfarenhet? Vill du hitta ett nytt roligt jobb att trivas med?

Då ser vi fram emot din ansökan!

AFRY i Sundsvall, Hudiksvall och Härnösand växer och vi söker därför flera nya medarbetare inom elkraft. Vår sektion erbjuder dig spännande arbetsuppgifter i ett mycket trevligt och kunnigt team. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång. Hos oss kommer du bland annat få möjlighet att arbeta med:

  • Utredning
  • Projektering
  • Konstruktion


Kravspecifikation

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet. Detta förutsätter också att du är en god kommunikatör. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet, bland annat med ställverk/reläskydd
  • har relevant utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör, högskoleingenjör eller civilingenjör
  • B-körkort
  • har mycket goda kunskaper vad gäller svenska, i såväl tal som skrift
  • har erfarenhet av att arbeta inom industri, entreprenad eller i en bransch med liknande förutsättningar
  • behärskar engelska i tal och skrift


Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Vill du veta mer om AFRY och vårt erbjudande får du gärna kontakta rekryterande chef. Du hittar kontaktuppgifter nedan:

Thomas Jansson

thomas.jansson@afry.com

Sista ansökningsdag: 2024-05-31


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons