Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent till Salboheds i Västerås

Ekonomiassistent till Salboheds i Västerås

Salboheds Bygg & Anläggning AB · Västerås · Ansök senast 14 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Salboheds växer och behöver utöka sitt ekonomiteam med en person till.

I nya fina lokaler på norra Tunbytorp är ni fyra kollegor som samarbetar i olika delar av redovisningsprocessen. Du blir den som i första hand hanterar leverantörsfakturaflödet, betalningar och bokföring kopplat till reskontran. Därutöver hanterar du även administration och kontorsgöromål.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Hantering av leverantörsfakturor för Salboheds och två dotterbolag
  • Leverantörsbetalningar via bank, prickning och bokföring av bankfil
  • Bokslutsuppgifter kopplade till reskontran

Salboheds har nyligen bytt ekonomisystem till VismaNET. Leverantörsfakturorna hanteras i Medius. Du kan komma att delta i dokumentering av arbetsprocesser och kontroller. Likaså kommer du att ta hand om vissa kontorsgöromål och övrig administration.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har praktisk erfarenhet av fakturahantering och reskontrauppgifter. Är det i VismaNET och Medius så är det högst meriterande men inget måste.

Din bakgrund har gett dig en förståelse för redovisningens debet och kredit, hur de ekonomiska sambanden hänger ihop och påverkar balansräkningen etc.

Vi ser helst att du har en ekonomisk utbildning i någon form.

Som person är du ärlig och ansvarstagande och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Självklart är du också prestigelös och handlingskraftig när det gäller att lösa saker högt och lågt.

Vad erbjuder företaget dig?

Du kommer till ett växande bolag med personlig företagskultur. Här jobbar ni i kända system, förbättrar processer och samarbetar prestigelöst. Ni har trevligt tillsammans och en omtänksam chef vilket troligen är två av skälen till att medarbetare vill stanna.

Placeringsort

Västerås, Batterigatan 6

Om företaget

Salboheds är det etablerade mark- och anläggningsföretaget med expertis att hantera komplexiteten i ett projekt från start till mål. Vi arbetar långsiktigt och efterlämnar oss resultat som bidrar till en positiv utveckling av samhället.

Salboheds Bygg och Anläggning AB startades 2005 som ett tvåmansföretag och har sedan dess expanderat organiskt till ett miljardbolag med ett 90-tal anställda. Sedan 2019 är vi en del av Eleda Group vilket stärker vår kompetens ytterligare och ger oss möjligheter att växa och utvecklas som bolag.

Vi på Salboheds Bygg och Anläggning värdesätter goda relationer – oavsett om det gäller leverantörer, anställda, underentreprenörer eller kunder. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vår personal och våra underleverantörer tillhör det absoluta toppskiktet inom branschen.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind:

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, 073-394 55 52

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se, 073-594 46 34

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV

Det räcker att du bifogar ditt CV. Vi använder ej personligt brev i våra processer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Salboheds Bygg & Anläggning AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Meritmind AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons