Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent till Passéra i Jönköping

Ekonomiassistent till Passéra i Jönköping

Passéra · Jönköping · Ansök senast 12 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för ekonomi och vill vara en del av ett spännande bolag i framkant? Är du serviceinriktad ”doer” som gillar att arbeta tillsammans med andra? Då kan du vara den vi söker! Till Passéra rekryterar vi just nu en Ekonomiassistent med ansvar för bolagets kund-och leverantörsreskontra. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som Ekonomiassistent hos Passéra väntar en varierad vardag med ett härligt gäng. I tjänsten ansvarar du främst för kund- och leverantörsreskontra samt övrig ekonomiadministration. Du hanterar dagligen registrering av leverantörsfakturor och attestflöde. Du ansvarar även för kundfakturering, påminnelsehantering och stämmer av fakturor gentemot vårt orderhanteringssystem. Arbetet utförs framför allt i MediusGo, Trukks och Visma. Har du tidigare arbetat med lön eller redovisning ser vi även att detta är arbetsuppgifter som vi kan utöka din roll med framgent.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. Inom Passéra arbetar 125 kollegor och bolaget omsätter ca. 300 miljoner kronor. Placering för tjänsten är på huvudkontoret i Jönköping. För oss är det viktiga att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmånsbil och marknadsmässig lön.

Vem är du?

Vi söker dig med en yrkeshögskoleexamen eller kandidatexamen inom ekonomi, alternativt tidigare arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har minst ett års relevant erfarenhet av ekonomiarbete. Du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Visma- om inte, lär vi dig!

För att trivas i tjänsten som Ekonomiassistent på Passéra är du en person som är självständig, nyfiken och ansvarsfull. Du är driven och kan med enkelhet prioritera dina arbetsuppgifter för att skapa möjlighet att arbeta effektivt. Vidare är du en person som bidrar med en positiv energi bland dina kollegor. Du är hjälpsam, trygg i dig själv och tar gärna egna initiativ som gynnar verksamheten.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter. Passéra ingår i Prosero Security Group.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Passéra

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Poolia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons