Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom till dynamisk arbetsplats!

Swedavia AB · Norrköping · Ansök senast 12 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till vårt härliga ekonomigäng i Norrköping söker vi nu en social och engagerad ekonom!

Vad innebär rollen?Här arbetar du i huvudsak med P2P processen, process från inköp till betalning, och leverantörskontra. Swedavia har en bred organisation med flera avdelningar och du agerar som ett affärsmässigt stöd mellan verksamheten, leverantörer och inköpsavdelningen. Du arbetar även med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning och arbetar tätt med inköpsavdelningen för att bolla dagliga frågor och utmaningar. Rollen innebär ett stort kontaktnät där du har kommunikation med både interna och externa kontakter. Möjlighet finns att delta i och även driva utvecklingsprojekt inom ekonomi.

Vem är du?Vi söker dig som älskar att arbeta med människor och som tycker om att jobba tight i ett mindre team i en stor organisation. Du tycker om att samarbeta med andra, ser gemensamma mål som givande och vill lyfta dina kollegor. Du är driven, framåt, noggrann och gillar ordning och reda.

Vidare har du:

  • gymnasieutbildning, yrkesutbildning inom ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig
  • arbetat med liknande arbetsuppgifter inom ekonomi
  • erfarenhet av affärssystem, på Swedavia arbetar vi i IFS
  • flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har:

  • några års erfarenhet inom ekonomi
  • erfarenhet av implementering och utveckling av P2P processen
  • intresse eller erfarenhet att driva egna mindre projekt

Vad erbjuder vi?En dynamisk arbetsplats med ett betydelsefullt uppdrag för Swedavias flygplatser. Här får du möjlighet att jobba brett med ekonomifrågor, utvecklingsfrågor inom ekonomi och personligen utvecklas i din roll!

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping men du arbetar mot alla våra 10 flygplatser i Sverige. Möjlighet finns att arbeta på distans 49% av tiden med hänsyn till verksamhetens behov.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Ekonomisupport Thina Johansson, thina.johansson@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 12 majoch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedavia AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Swedavia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons